Avantaje clienţi

Vă plac telefoanele deştepte? Sunteți pasionat de tehnologie ? În ziua de astăzi trebuie non-stop să fim conectaţi la lumea din jurul nostru. Pentru a nu rămâne în urmă şi pentru a avea succes garantat, aveți nevoie de cel puţin un laptop şi un telefon performant. De la principiul acesta am plecat şi noi atunci când ne-am gândit să deschidem acest magazin online unde dumneavoastră să găsiți tot ce aveți nevoie. Astfel, boomin.ro a implementat principiile de satisfacere a clienților în funcție de 7 avantaje importante pentru dumneavoastră:

 1. Filtrele deştepte utilizate de boomin.ro vă ajută să găsiți mai repede ceea ce căutaţi

  Pentru că timpul este preţios şi noi apreciem necesităţile şi valorile dumneavoastră, vă punem la dispoziţie cele mai bune produse afişate în cel mai rapid mod cu putinţă. În plus, odată ajunşi în pagina produsului veţi găsi multe elemente ajutătoare, cum ar fi:

  • Secţiunea "Specificaţii" în care veţi regăsi toate caracteristicile acestui produs;
  • Secţiunea "Comentariile Clienţilor" în care sunt prezente părerile pro sau contra produsului;
  • Fiecare produs beneficiază de o vastă galerie de imagini;
 2. Stocul în timp real

  Fiecare produs dispune de un sistem automat de actualizare a stocului. Aceste informaţii sunt afişate pentru vizitatori şi sunt actualizate zilnic. Răspundem cerinţelor fiecărui viitor client şi orice întrebare poate fi adresată în secţiunea Contact.

 3. Comanda fără operator

  Plasarea unei comenzi "fără operator" vă garantează rezervarea produselor comandate, precum şi livrarea imediată a comenzii.

  Operatorii noştri prelucrează comenzile şi contactează clienţii pentru confirmare şi pentru a livra produsele în cel mai scurt timp.

  Comanda devine pregătită pentru livrare şi poate fi ridicată pe loc, în funcţie de modalităţile de livrare şi plata selectate.

 4. Suport tehnic de calitate

  Echipa noastră vă sta la dispoziţie pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la achiziţia de produse. Ne puteţi contacta prin email, prin mesaj direct de pe site-ul www.boomin.ro din secţiunea Contact, prin SMS sau prin apel telefonic.

 5. Preluarea rapidă a comenzilor

  Comenzile dumneavoastră sunt preluate în cel mai scurt timp de echipa noastră de Vânzări, astfel produsele dorite vor ajunge la dumneavoastră în cel mai scurt timp.

 6. Newsletter periodic

  boomin.ro ştie că o ştire nu trebuie să fie neapărat reală ci şi importantă pentru cititor. Astfel, abonându-vă la newsletterul nostru aveţi certitudinea că sunteţi la curent cu toate noutăţile şi promoţiile boomin.ro precum şi cele mai noi ştiri din domeniul IT.

 7. Posibilitatea de aducere a produselor neexistente în oferta

  Dacă vă doriţi un anumit produs şi nu l-aţi regăsit în oferta noastră, nu trebuie decât să ne trimiteţi cererea dumneavoastră prin formularul de contact dedicat şi noi vom căuta produsul la preţul cel mai convenabil pentru dumneavoastră.